Persoonsalarmering

Met Persoonsalarmering van Allround Secure, kunt u altijd en overal veilig op stap.Wat doe je als er iets gebeurt wanneer je alleen thuis bent of over straat wandelt? Wie de veiligheid van zijn huis wil verhogen, laat een huisalarm installeren, maar hoe garandeer je jouw persoonlijke veiligheid of die van je geliefden? Allround Secure introduceert een discrete alarmknop en inventieve applicatie die je altijd en overal beschermt, of je nu binnen- of buitenshuis bent.

De persoonlijke alarmknop is compact en makkelijk aan je sleutels te bevestigen als sleutelhanger. Deze noodknop is dus in je handtas, of in je jaszak makkelijk mee te nemen.

Ben je in nood? Druk dan gedurende twee seconden op de knop om het alarm te activeren. Zodra het alarm wordt geactiveerd, schiet de applicatie in werking. Deze neemt het omgevingsgeluid op, bepaalt je locatie en verzamelt je persoonlijke gegevens. Vervolgens worden deze gegevens meteen verzonden naar de meldkamer van Securitas. In geval van een noodsituatie contacteren zij binnen de minuut de lokale hulpdiensten. Terwijl deze onderweg zijn, blijft Securitas je situatie nauwgezet volgen.

Amicimi werkt altijd: 7 dagen per week, 24 uur per dag.

Hulpdiensten krijgen direct de juiste gegevens

Hulpdiensten luisteren mee in real-time.

Geniet ook ver van huis van een veilig gevoel

Via de applicatie word je positie doorgegeven aan de meldkamer

De batterij van de noodknop gaat 3 jaar mee

Ook familie en vrienden ontvangen een melding

Wordt altijd geholpen in uw moedertaal

Wilt u meer informatie? Neem vrijblijvend contact op