Inbraakbeveiliging voor uw bedrijf

Bent u op zoek naar betrouwbare inbraakbeveiliging voor uw bedrijf? Allround Secure biedt u een aantal alarmsystemen welke voorzien zijn van de nieuwste technologie voor de optimale beveiliging van Uw bedrijfsruimte, winkel, kantoor en of magazijn.

Tevens kunt u de keuze maken voor een systeem met of zonder meldkamer opvolging, kiest u voor een systeem met meldkamer opvolging (PAC) dan heeft uw systeem 24 uur per dag verbinding met de meldkamer en u krijgt altijd de juiste alarmopvolging afhankelijk van het type alarm (inbraak, brand, sabotage of paniek alarm).

Onze meldkamer heeft uitgebreide ervaring in het interpreteren van de diverse alarmmeldingen, en zal na een melding eerst telefonisch contact met u zoeken volgens het actieplan wat samen met u is opgesteld. Indien nodig zal de meldkamer een professionele surveillant en/of politie naar uw bedrijf laten komen.

Kiest U voor een systeem zonder meldkamer opvolging kunt U zelf beslissen op welke manier en bij wie de meldingen van het systeem binnenkomen, afhankelijk van het gekozen systeem krijgt U de alarmmeldingen binnen per telefoon, sms berichten of per e-mail.

Al onze systemen hebben iets gemeen: ze zijn eenvoudig in gebruik, en dus gebruiksvriendelijk voor U en Uw medewerkers.

Wilt u weten hoe U veiliger kunt ondernemen? vraag dan vandaag nog een offerte aan en wij komen graag vrijblijvend bij U voor een beveiligingsplan, en U ons beveiligingssysteem te demonstreren en eventueel uitleg te geven over de diensten behorend bij de aansluiting op de meldkamer.

Beveiligingssystemen voor uw bedrijf

Opvolging door de meldkamer

Voor beveiliging in het mkb of grotere bedrijven kunnen wij verschillende beveiligingssystemen leveren. Zo hebben wij verschillende alarmsystemen. U kunt kiezen tussen wel of geen meldkamer opvolging (PAC). Kiest u voor meldkamer opvolging dan heeft uw systeem 24/7 verbinding met onze meldkamer en weet u zeker dat u de juiste alarmopvolging krijgt. Onze medewerkers zijn zeer ervaren in het inschatten van het type alarm (inbraak, brand, sabotage, paniek). Zij zullen dan ook direct op efficiënte wijze actie ondernemen conform het actieplan.

Wanneer u kiest voor een systeem zonder meldkamer opvolging dan kunt u zeker kiezen hoe u de meldingen wilt ontvangen. U kunt kiezen uit meldingen per telefoon, sms of e-mail.

Gerenommeerde kwaliteitsmerken

Wij maken alleen gebruik van gerenommeerde kwaliteitsmerken. Alle systemen zijn gebruiksvriendelijk waardoor ze snel en eenvoudig in gebruik genomen kunnen worden. Naast deze beveiligingssystemen kunt u ook bij Allround Secure terecht voor camerabewaking, deurtelefonie, persoonsalarmering en toegangscontrole. Niet alleen bedrijven maar ook particulieren kunnen bij ons terecht voor de beveiliging van hun woonhuis.

Wilt u gratis advies aan huis of een offerte op maat?