Camerabewaking

Camerabewaking

Camerabeveiliging

Camerabewaking, een paar extra ogen welke uw eigendommen bewaken.. ook als u niet aanwezig bent. Daarnaast is camerabeveiliging het een aantoonbaar (preventief) middel tegen diefstal, vandalisme en overvallen. Dat bereikt u met een professioneel camera installatie van Allround Secure. Slimme camerabewaking voor veel verschillende situaties.

Camera installaties maakt veel mogelijk, overal real-time camerabeelden bekijken en opvragen, opname en waarschuwen bij een bepaalde gebeurtenis. Maar ook bijvoorbeeld klanten tellen of missende objecten registreren. De mogelijkheden van camerabewaking van Allround Secure zijn bijna eindeloos!

Onze adviezen zijn altijd op maat gemaakt voor uw situatie en eisen. Hulp nodig voor de juiste bewakingscamera set? Wij helpen u de juiste keuze te maken tussen de verschillende bewakingscamera’s. Met uw wensen en budget stellen wij de juiste camera set samen!

Intelligente Camera bewakingssystemen

Camera installaties van Allround Secure gaat verder dan alleen preventie en bewaking, met video content analyse kunt u de hd camera’‘intelligent’ maken. Met intelligente camerabewaking systemen  kunt u naast de gewone bewakingsfuncties ook gebruik maken van de combinatie camera & alarminstallatie, Met een Wi-Fi camera kunt u direct een alarmmelding van uw alarmsysteem beoordelen. Er is direct verificatie zodat u hulpdiensten kan inschakelen.

Wilt u gratis advies op locatie of een offerte op maat?