Geschiedenis

Allround Secure is opgericht september 1984 als Assurantiekantoor door een ondernemende familie. Door de opkomende vraag naar particuliere beveiligingssystemen grepen wij de kans om een woonhuisbeveiliging bedrijf te starten, dit is in de loop der jaren uitgegroeid tot een professionele en toonaangevende installateur en leverancier van een grote range van beveiligingsproducten voor bedrijven en de particulier.

Door de werkzaamheden als assuradeur ontstond een hechte samenwerking tussen ons en de grote verzekeraars.
Tijdens deze werkzaamheden hebben wij ook een goede band opgebouwd met Securitas, om de door de verzekeraar gevraagde beveiligingsmaatregelen te kunnen realiseren. Door deze hechte samenwerking was het mogelijk om de beveiligingstak samen op te zetten, om zo de klanten sneller en beter van dienst te zijn.

Omdat de vraag naar beveiligingsoplossingen steeds heviger werd, is daar ieder jaar meer de nadruk op komen te liggen.
In 2008 is dan uiteindelijk ook de stap gemaakt om ons nog alleen te focussen op de beveiliging en de verzekeringen over te dragen naar een partnerbedrijf, welke vanaf dat moment al deze zaken zou gaan waarnemen. In dit zelfde jaar is ook de samenwerking met Waakzaam.nu aangegaan, Waakzaam.nu welke zich hoofdzakelijk richtten op de budgetmarkt in de beveiliging van de particuliere en MKB markt. Voor waakzaam.nu was hiermee de weg naar kwaliteitsverhoging ingezet o.a. door alleen gebruik te maken van A-merken en getraind personeel, de budgetmarkt is daarmee verlaten.
In 2010 is Waakzaam.nu dan ook volledig door Allround Secure overgenomen, om zo de diensten nog beter en stabieler te kunnen aanbieden.

Toen nog in Rotterdam, maar inmiddels verhuisd naar Berkel en Rodenrijs en werd partner/dealer van Securitas Direct in 2007 dat toen nog een kleine bekendheid genoot in Nederland maar in andere Europese landen reeds een grote speler was. Net als Securitas Direct zijn wij gegroeid tot wie we nu zijn.

Door de samenwerking met Sipac in 2019 begint er een nieuw tijdperk in innovatieve alarmtechnieken.
Sipac heeft met haar systeem, en platform een grote slag voor op alle andere concepten, ondertussen ontwikkelen wij samen met Sipac door aan dit concept om zo een betrouwbaar en vooral gebruiksvriendelijke alarminstallatie met koppeling naar IoT te realiseren.