Deurtelefonie

Met Allround Secure deurtelefonie haalt u comfort in huis of bedrijf. U kunt vanuit elke ruimte in uw woning of bedrijfspand zoals bijvoorbeeld uw huiskamer, kantoor of entreehal zien en horen wie er aanbelt, en vervolgens beslissen of u “thuis bent” voor die bezoeker. Natuurlijk kunt u ook via een spraak verbinding met de bezoeker communiceren. Dankzij de nachtzicht optie heeft u dag en nacht goed beeld hebben en weet u altijd wie er voor uw deur staat. Niet alleen een comfortabel maar ook een veilig gevoel. Tevens zijn de meeste systemen koppelbaar met een bestaand of nieuw Camerasysteem of een losse camera (CCTV) zodat u in de gehele woning of bedrijfspand Uw omgeving kan observeren.

Natuurlijk kunt u elke deur waar u een buitenpost heeft gepositioneerd een automatisch slot installeren waardoor u zelfs niet meer zelf de deur hoeft te lopen.

Ook als u niet thuis bent kunt u zien we er voor de deur heeft gestaan terwijl u weg was. Door de “afwezig functie” in onze systemen is het mogelijk bij elke bezoeker een beeld op te slaan zodat u kunt zien wie er bij u heeft aangebeld. Allround Secure heeft in deze producten een ruim assortiment in alle prijsklassen, zowel “Plug & Play” in ons Basic assortiment en Design Pro systemen in het DoorSecure Pro assortiment.

Wilt u gratis advies op locatie of een offerte op maat?