Allround-SecureSince 1984CCV Borg

ABUS Secvest 2-way

Hoge normering in design, betere techniek en een hoger niveau van veiligheid. Het Secvest alarmconcept is een hoogwaardig High-End draadloos alarmsysteem met een innovatieve backlight functie voor de weergave van de status van het systeem. Hiermee zet de Secvest de nieuwe maatstaf in functionaliteit en design in de draadloze alarmtechniek, en als eerste en enige draadloos alarmsysteem biedt de Secvest een actieve beveiliging tegen gevaren als inbraak, brand, water en andere noodsituaties. Voor naadloze beveiliging rondom van privéwoningen tot en met grotere complexen - en dat op de kleinste ruimte. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om via één van de beide relaisuitgangen externe huishoudelijke apparatuur te besturen. Door toepassing van universele draadloze modules kunt u maximaal 32 draadloze uitgangen schakelen.De modernste draadloze FM technologie met miljoenen coderingen en de duplex-antennetechnologie staan garant voor een betrouwbare signaaloverdracht.

FTE96E Het bereik van de draadloze elementen bedraagt, afhankelijk van de bouwtechnische omstandigheden, ca. 30 meter binnen gebouwen en maximaal 100 meter in het vrije veld. De Secvest 2WAY heeft een elegant wit design en scoort niet alleen met de vormgeving, maar ook met maximale gebruikersvriendelijkheid. Behalve de innovatieve draadloze afstandsbediening die via de ingebouwde LED's de actuele status weergeeft, onder andere: de LCD display met scroll mogelijkheid, de statusweergave door gesproken meldingen en de optie om de installatie via de proximity chipsleutel of de Secvest draadloze cilinder gemakkelijk te activeren of te deactiveren. Bovendien is bediening mogelijk via een
PIN-code Er kunnen maximaal 50 verschillende codes, proximity sleutels, afstandsbedieningen en noodzenders (met verschillende rechten) worden geprogrammeerd.
Bescherm wat u lief en duur is! De Secvest 2WAY biedt u en uw familie beveiligingsoplossingen op maat. En dat alles voor een prijs/kwaliteitsverhouding met veelzijdige flexibele oplossingen. Zo kunnen bijvoorbeeld 4 leefgebieden en 50 gebruikers, dankzij de vier onafhankelijke partities, gebruik maken van één Secvest 2WAY.

Mechanische en elektronsiche inbraakbescherming in 1! 

Zonder enige bescherming heeft de inbreker ongeveer twee a drie minuten nodig om een gebouw binnen te dringen. Aansluitend kan hij onbeperkt lang in uw woning ophouden, zonder dat de inbraak wordt bemerkt en dat u kunt reageren. De Secvest 2WAY is wereldwijd het eerste alarmsysteem, die actief voor een inbraak beschermd. Naast de melders uit de alarmtechniek (magneetcontact, bewegingsmelder, glasbreukmelder, etc.) biedt de nieuwe draadloze vensterbeveiliging FTS 96 E van ABUS een efficiënte mechanische inbraakbescherming. Modernste draadloze technologie combineert efficiënte mechanische inbraakbescherming: De VdS gecertificeerde draadloze vensterbeveiliging heeft een massieve stalen sluiting met een drukweerstand van meer dan 1000 kg zodat de inbreker niet binnendringen kan. Tegelijkertijd - en nog voor de mechanische beveiliging maximaal belast is, geeft de Secvest 2WAY een alarm en de dader slaat op de vlucht.
 

 

© 2018, Allround Secure.  Alle rechten voorbehouden.

 
 
Allround Secure