Allround-SecureSince 1984CCV Borg

Beveiliging mkb

Beveiliging mkb


Ook als bedrijf loopt u risico op inbraak, diefstal en vandalisme. Bij Allround Secure kunt u terecht voor beveiliging voor het mkb.

Opvolging door de meldkamer

Voor beveiliging in het mkb of grotere bedrijven kunnen wij verschillende beveiligingssystemen leveren. Zo hebben wij verschillende alarmsystemen. U kunt kiezen tussen wel of geen meldkamer opvolging (PAC). Kiest u voor meldkamer opvolging dan heeft uw systeem 24/7 verbinding met onze meldkamer en weet u zeker dat u de juiste alarmopvolging krijgt. Onze medewerkers zijn zeer ervaren in het inschatten van het type alarm (inbraak, brand, sabotage, paniek). Zij zullen dan ook direct op efficiënte wijze actie ondernemen conform het actieplan.

Wanneer u kiest voor een systeem zonder meldkamer opvolging dan kunt u zeker kiezen hoe u de meldingen wilt ontvangen. U kunt kiezen uit meldingen per telefoon, sms of e-mail.

  Typen alarmsystemen

Wij kunnen de volgende systemen voor beveiliging in het mkb aan u leveren:

  • ABUS Secvest
  • ABUS Terxon
  • RISCO Agility
  • RISCO Lightsys
  • RISCO Prosys

Wij maken alleen gebruik van gerenommeerde kwaliteitsmerken. Alle systemen zijn gebruiksvriendelijk waardoor ze snel en eenvoudig in gebruik genomen kunnen worden.

  Neem contact op met een van onze verkoopkantoren

Wilt u weten wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. Wij maken graag een afspraak voor een vrijblijvend beveiligingsplan. U vindt de telefoonnummers van onze verkoopkantoren op de website.

Naast deze beveiligingssystemen kunt u ook bij Allround Secure terecht voor camerabewaking, deurtelefonie, persoonsbewaking en toegangscontrole. Niet alleen bedrijven maar ook particulieren kunnen bij ons terecht voor de beveiliging van hun woning.

Klik hier om een offerte aan te vragen.

 

© 2018, Allround Secure.  Alle rechten voorbehouden.

 
 
Allround Secure: de #1 voor beveiliging in het mkb Beveilig uw bedrijf met Allround Secure voor beveiliging in het mkb. Neem contact op voor een vrijblijvend beveiligingsplan. beveiliging mkb