Allround-SecureSince 1984CCV Borg

Geschiedenis

Allround Secure is opgericht september 1984 als Assurantiekantoor door een ondernemende familie die de opkomende vraag naar particuliere beveiligingssystemen aangreep om een woonhuisbeveiliging bedrijf te starten en is in de loop der jaren uitgegroeid tot een professionele en toonaangevende installateur en leverancier van een grote range van beveiligings producten voor het MKB en de particulier. Toen nog in Rotterdam, maar inmiddels verhuisd naar Berkel en Rodenrijs en werd partner/dealer van Securitas Direct dat toen nog een kleine bekendheid genoot in Nederland maar in andere Europese landen reeds een grote speler was. Net als Securitas Direct zijn wij gegroeid tot wie we nu zijn.
In 2008 is er samenwerking ontstaan met het beveiligingsbedrijf waakzaam.nu welke zich hoofdzakelijk richtten op de budgetmarkt in de beveiliging van de particuliere en MKB markt, voor waakzaam.nu was hiermee de weg naar kwaliteitsverhoging ingezet oa door alleen gebruik te maken van A-merken en getraind personeel, de budgetmarkt is daarmee verlaten, de overname van waakzaam.nu door Allround Secure liet daarom niet lang op zich wachten en is dan ook per 1 april 2010 een feit geworden.
Inmiddels staat Allround Secure voor de levering van meerdere systemen voor de particulier en kleine middenstander inclusief CCTV oplossingen. Tevens is het gehele scala van leverbare producten ook te bestellen via de webshop van Allround Secure die te vinden is onder de naam www.nuveiligwonen.nl.
Later is hier ook www.vadzoo.nl & www.vadzoo.com bijgekomen.
Een gedreven onderneming waar wensen van de klant door deskundige wordt vertaald naar een oplossing op maat met een goede prijs/kwaliteitsverhouding, en waar affiniteit , betrouwbaarheid en flexibiliteit hoog staan aangeschreven.


 

© 2018, Allround Secure.  Alle rechten voorbehouden.

 
 
Allround Secure