Allround-SecureSince 1984CCV Borg
Home
Inbraakbeveiliging
Camerabewaking
Deurtelefonie
Toegangscontrole
Persoonsalarmering
Telecom
Over Ons

Verisure
Vbox
Rookmelder
Binnensirene
Fotodetector
Bedieningspaneel
Magneetcontact
Starkey
Applicatie
Smartplug
Night Control
SmartCam
Vraag offerte aan
<< Ga terug naar de Verisure Pagina

Activeer en deactiveer uw huisalarm waar u ook bent.

Verisure ApplicatieMet uw Verisure-systeem krijgt u ook IQontrol dat u toelaat uw systeem te monitoren en bedienen met de Verisure App. Gebruik uw Smartphone om uw alarm te activeren of te deactiveren, de status van het alarm te controleren, de kamertemperatuur te bewaken en meldingen te ontvangen - waar u ook bent. Zo krijgt u met de Verisure App op afstand controle over uw huis. bediening verisure app

Controleer de alarmstatus. 

Staat het alarm aan of uit? Door het huidige drukke leven hebben we allemaal overvolle agenda's en vergeten we wel eens wat. Met de Verisure App op uw Smartphone kunt u de status van het alarm controleren, zodat u het overzicht en uw gemoedsrust behoudt.
  
Iphone Status
 
 

Xperia Keypad

Op afstand activeren of deactiveren.

Met het Verisure-systeem krijgt u IQontrol dat u toelaat uw systeem vanop afstand te monitoren en bedienen met de Verisure App. Met uw Smartphone heeft u de mogelijkheid op afstand uw alarm in of uit te schakelen. Hierdoor heeft u controle over de veiligheid van uw huis terwijl u op het werk, op vakantie of aan het winkelen bent. Gebruik de Verisure App als een afstandsbediening terwijl u thuis bent, door bijvoorbeeld bepaalde ruimtebeveiliging vanuit uw slaapkamer in of uit te schakelen.
 
 

Melding naar smartphone. 

Via de Versure App kunt a gratis meldingen ontvangen op uw Smartphone. Hierdoor kunt eenvoudig bijhouden wanneer het alarm wordt aan- of uitgezet. Bijvoorbeeld wanneer de kinderen het systeem uitschakelen met hun StarKey wanneer ze terugkomen uit school. U ontvangt ook meldingen wanneer het brandalarm afgaat of bij technische problemen.

Iphone Push
 
 

Iphone Temperatuur

Bewaak de kamertemperatuur in huis. 

De sirene van het Verisure-systeem heeft een ingebouwde thermometer. Hierdoor kan de Verisure App de temperatuur weergeven van de ruimte waar de sirene zich bevindt. Dit is een slimme toepassing om vorstschade of hoge energierekeningen te voorkomen.
 
 

Gebeurtenislogboek bekijken. 

In het gebeurtenissenlogboek kunt u alle geregistreerde in- en uitschakelactiviteiten en waarschuwingen zien. Als u individuele codes of StarKeys heeft, kunt u ook zien welke persoon bij de activiteit hoort.

Xperia Logboek
 
 

Er komt nog meer Home Control aan!

 
We zullen steeds nieuwe functies en service-upgrades uitbrengen voor de Verisure App en zullen u steeds meer home control in handen geven.

Download gratis de Verisure App bij de App Store en Google Play.

App Store  Play store

 

 

© 2018, Allround Secure.  Alle rechten voorbehouden.
 
 
Allround Secure