Allround-SecureSince 1984CCV Borg

ABUS Terxon

De alarmcentrale Terxon is de inbraakalarmcentrale voor
kleinere objecten in de uitvoering SX met 8 zones,
voor kantoren tot en met grotere complexen in de
uitvoering MX met 32 alarmzones en voor zakelijke toepassingen en grotere complexen de LX uitvoering.
De Terxon is Uw ideale basis in de wereld van de bekabelde en hybride alarmtechniek en biedt hierdoor vele mogelijkheden om uw object te beveiligen. De Terxon serie heeft een stijlvol wit LCD bedieningspaneel  waarmee de installatie snel en gemakkelijk kan worden geprogrammeerd resp. geactiveerd en gedeactiveerd d.m.v. een eigen code en een chipsleutel.

Terxon SX.

Deze installatie heeft 8 vrij programmeerbare zones voor bekabelde melders beschikbaar. De 9e zone is de sabotagezone. Er kunnen uitsluitend NC melders worden aangesloten. Het soort bekabeling - NC of DEOL: sabotagecontact in serie of voor elke zone apart - kunt u zelf bepalen. Voor de signaalgever is op de printplaat een eigen sabotagezone gereserveerd. Op de printplaat bevinden zich ook 3 schakeluitgangen met een schakelvermogen van max. 500 mA die aan een bepaalde gebeurtenis (alarm, brand, overval) kunnen worden toegewezen. Indien gewenst kan de Terxon SX worden uitgebreid met een relaisprint (8 relais met een schakelvermogen van1 A). De SX is met 3 bediendelen uitbreidbaar.

Terxon Systeem

Terxon MX.

De Terxon MX kan worden uitgebreid tot 32 zones en tot een hybride installatie. Op het moederbord van de Terxon MX zijn 1  transistoruitgang en 2 relaisschakeluitgangen aanwezig die bij bepaalde gebeurtenissen (alarm, brand, overval) kunnen worden  geactiveerd. Indien gewenst kan een extra relaisprint met 8 uitgangen in de Terxon MX worden ingebouwd. Bij de levering is een stijlvol wit LCD bedieningspaneel inbegrepen waarmee de installatie snel en gemakkelijk kan worden geprogrammeerd resp. geactiveerd en gedeactiveerd. Er kunnen nog 3 verdere bedieningspanelen worden aangesloten. Aansluiten gebeurt met een buskabel. De Terxon MX kan als apart systeem of als gepartitioneerd systeem worden geconfigureerd. De installatie is voorzien van een analoog kiestoestel (AWUG).

Terxon LX.

De inbraakalarmcentrale voor zakelijke toepassingen en grotere complexen. Hierbij kunt u naast bekabelde melders, alle draadloze componenten van de Secvest integreren en het systeem daarmee uitbouwen tot een hybride installatie.  Via bus bekabeling kunnen er 128 bedieningspanelen en 32 uitbreidingsmodules - voor elk 8 zones draadloos of 8 zones bekabeld- worden aangesloten. Hiermee kan de Terxon LX op elk moment worden uitgebreid tot 264 zones. Elke zone heeft een eigen sabotagezone. 
Het systeem kan bovendien worden verdeeld in 8 apart regelbare deelgebieden. De 23 schakeluitgangen van de hoofdprintplaat kunnen tot een totaal van 93 worden uitgebreid. Indien gewenst kan de externe apparatuur die met deze uitgangen is verbonden automatisch (volgens een geprogrammeerd tijdschema) worden geschakeld. In totaal kunnen er 99 gebruikers met 12 verschillende rechtenniveaus in het systeem worden aangemaakt. De installatie kan ook via de PC (USB of RS232) of download software worden geprogrammeerd. 
Met een analoog kiestoestel (AWUG), dat al in het systeem is geïntegreerd, kan bij alarm een meldkamer worden geïnformeerd. Hiermee biedt de Terxon LX de eigenaar een naadloze bescherming rondom.

 

© 2018, Allround Secure.  Alle rechten voorbehouden.

 
 
Allround Secure