Allround-SecureSince 1984CCV Borg

Verisure design

“Agility”, het nieuwe draadloze alarmpaneel van Risco 
levert beveiliging, home safety en automatisering in 
één compact systeem. Agility beschikt over geavanceerde, 
draadloze, 2-weg technologie en biedt een flexibele oplossing 
voor zowel residentiële toepassingen als kleine en middelgrote 
ondernemingen. In de Agility kan een combinatie van IP, 
GSM/GPRS en PSTN communicatie modules worden toegepast, 
die allemaal in de behuizing van het alarmpaneel kunnen 
worden geplaatst. Agility’s 1- en 2-weg draadloze zenders hebben 
een uniek serie nummer en kunnen daardoor nooit worden beinvloed door overige componenten

PIR Camera

De agility heeft een hoge veiligheidsgraad. Zo biedt het systeem, geavanceerde remote bediening en controle mogelijkheden. Er kan bijvoorbeeld automatisch een SMS worden verzonden als de kinderen thuis komen of als er geen beweging van ouderen in het is gedurende een bepaalde tijd. Bij het Agility systeem hoort een complete range aan draadloze modules en componenten zoals het
2-way bedieningspaneel. Dit volledige draadloos Keypad is zowel geschikt voor het programmeren als het bedienen van het Agility systeem. Door gebruikmaking van de proximity lezer is in- en uitschakelen kinderlijk eenvoudig. Hierdoor hoeft U dus niet aan elke gebruiker van het systeem een code te geven, codes kunnen worden vergeten of doorverteld. 
De unieke Proximity keys zijn niet te kopiëren, dit zorgt er dus voor dat U een waterdicht alarmsysteem heeft. Raakt U een van de Proximity keys kwijt kunt U deze eenvoudig verwijderen uit het systeem. Tevens kunt U via dit bediendeel ook noodoproepen doen naar de hiervoor vooraf ingestelde contact personen. Agility is een compleet beveiligingssysteem met een groot scala aan melders en detectoren. Zo kunt U magneetcontacten, bewegingsmelders ( zowel standaard als diervriendelijk ), rookmelders, watermelders etc. makkelijk gebruiken op het systeem. Zelf een bewegingsdetector voor een buitensituatie is toepasbaar op de Agility. Door de 3 los schakelbare partities is het mooi toepasbaar in woningen met meerdere bewoners, U kunt op elk gewenst moment een bepaald deel van de woning in of uitschakelen. Wanneer uw alarmsysteem uitgerust is met een fotodetector, is de reden van alarm makkelijker te achterhalen. Zo kunnen er veel sneller maatregelen worden genomen. 

Agility Banner

 

© 2018, Allround Secure.  Alle rechten voorbehouden.

 
 
Allround Secure