Allround-SecureSince 1984CCV Borg

Risco Wisdom

Het Risco draadloze alarmsysteem Wisdom combineert elegant tijdloos design met gebruikersvriendelijke bediening. De innovatieve draadloze AM technologie werkt op een speciaal voor draadloze alarminstallaties gereserveerde frequentie binnen de 868 MHz band. Door de spraakgestuurde
menubesturing is de bediening zeer eenvoudig.

De bewoners worden via de ingebouwde piëzo signaalgever/Binnensirene gewaarschuwd voor gevaren zoals inbraak, brand, water en andere noodsituaties. Bovendien biedt de ingebouwde kiezer de mogelijkheid om contact op te nemen met een (mobiele) telefoon. Daarmee is het Risco draadloze alarmsysteem Wisdom de perfecte instap in de professionele alarmtechniek. Ook is het mogelijk om de Wisdom aan te sluiten op een meldkamer.

Bedieningspaneel

Door het eenvoudig toevoegen van elementen zoals een bedieningspaneel, sleutelschakelaar of afstandsbediening is het mogelijk om op elke denkbare plaats in de woning de beveiliging in en of uit te schakelen. Natuurlijk is het mogelijk om meerdere partities te bedienen zodat altijd het juiste deel van Uw huis is beveiligd. Ook is het mogelijk om van het bedieningspaneel een noodoproep te versturen zoals in geval van brand, overval of een medisch probleem. Deze zijn zelf tijdens de installatie of door één van onze beveiligingsmonteurs in te stellen naar een door U gewenste contactpersoon.

 

© 2018, Allround Secure.  Alle rechten voorbehouden.

 
 
Allround Secure