Allround-SecureSince 1984CCV Borg

Verisure design

Ieder onderdeel van een Verisure alarmsysteem is van zeer hoge technologische kwaliteit, het beste wat erop de markt te vinden is. De onderdelen worden gemaakt door enkele van de allerbeste producenten van alarmsystemen. Omdat we controle hebben over onze eigen producten, kunnen we ook garanderen dat een Verisure Alarm "future proof" is. Hierdoor hoeft U geen oude onderdelen te vervangen. U kunt de basis van Uw huidige systeem behouden en het in de toekomst met nieuwe onderdelen aanvullen. Ons concept is geboren uit het plan dat we de klant een systeem willen bieden wat bijzonder betrouwbaar is en zal blijven, en in de toekomst zonder moeite op meerdere manieren uit te breiden is. Het hele alarmsysteem communiceert draadloos tussen de verschillende componenten en is dag en nacht aangesloten op onze meldkamer, die de werking controleert.

monteurOnze verschillende pakketten bieden een breed scala in zowel inbraak en brandbeveiliging in één concept. Deze pakketten zijn de basis voor het beveiligen van Uw appartement, kleine of grotere woning. Bij alle pakketten met fotodetectoren bieden wij ook een onbeperkt aantal externe inspecties door een bewaker, ongeacht de oorzaak van het alarm. Verder krijgt u een sms bij technische storingen en stroomuitval. Technische ondersteuning is eveneens inbegrepen, ook verzorgen wij de installatie van het alarmsysteem bij U thuis. Dit gebeurd door een vakbekwaam adviseur welke al Uw vragen kan beantwoorden. De communicatie naar de meldkamer geschied via de GSM/GPRS verbinding die in de centrale unit ( Vbox ) in ingebouwd, als back-up gebruiken wij eventueel de internetaansluiting als deze aanwezig is. Zo zijn wij altijd zeker dat de meldingen onze meldkamer snel bereiken. De beelden die worden gemaakt door de fotodetector door een inbraak of brandalarm worden op deze manier snel naar de meldkamer verzonden waar de hiervoor speciaal opgeleide operatoren snel de jusite actie kunnen ondernemen. De fotodetector word geactiveerd door een beweging in de woning, een rookmelder of de hittemelder welke afgaat wanneer het onnatuurlijk warm word in huis.

Onze Verisure producten zijn gemaakt met een zeer scherpe focus op kwaliteit. Ze zijn via een VBox verbonden met automatische cloud-diensten, state-of-the-art alarmmonitoring en bewakingsactiviteiten. Neemt hieronder u even de tijd om meer te weten te komen over onze producten en hoe ze, samen met onze diensten, uw huis slimmer kunnen maken. Kortom u meer controle kunnen bieden over uw huis en familieleden.

Verisure Structuur

Pakketoverzicht

Centrale Unit
Vbox
 
 

Rookmelder
Rookmelder
 
 
Binnensirene
Binnensirene
 
 
Fotodetector
Fotodetector
 
 
Bedieningspaneel
Bedieningspaneel
 
 
Magneetcontact
Magneetcontact
 
 

Sleutelhangers
StarKey

 

Applicatie
Verisure App

 

 Smartplug
SmartPlug

 

Night Control
Night Control
SmartCam
SmartCam 
 


 

© 2018, Allround Secure.  Alle rechten voorbehouden.

 
 
Allround Secure