Allround-SecureSince 1984CCV Borg

ABUS Ultivest

Hoge normering in design, betere techniek en een hoger niveau van veiligheid. Het Ultivest Programma is een hoogwaardig High-End draadloos alarmsysteem met een innovatieve look in de markt en eenvoudige statusaanduidling door de statusbalk op de centrale unit en bedieningspaneel voor de weergave van de status van het systeem. Hiermee zet de Ultivest de nieuwe maatstaf in functionaliteit en design in de draadloze alarmtechniek, en als enige draadloos alarmsysteem biedt de Secvest een actieve beveiliging tegen gevaren als inbraak, brand, water en andere noodsituaties maar ook biedt het een oplossingen voor toegangscontrole door middel van elektronische sloten waarmee u tevens het systeem kunt in en uitschakelen. Voor naadloze beveiliging rondom van privéwoningen tot en met grotere complexen - en dat op de kleinste ruimte. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om via één van de beide relaisuitgangen externe huishoudelijke apparatuur te besturen, te KNX functionaliteit zorgt voor een koppeling met uw huidige domotica systeem welke uw hele woning stuurt. De modernste draadloze FM technologie met miljoenen coderingen en de duplex-antennetechnologie staan garant voor een betrouwbare signaaloverdracht.

FTE96E Het bereik van de draadloze elementen bedraagt, afhankelijk van de bouwtechnische omstandigheden, ca. 45 meter binnen gebouwen en maximaal 300 meter in het vrije veld. De Ultivest heeft een elegant design en scoort niet alleen met de vormgeving, maar ook met maximale gebruikersvriendelijkheid. Behalve de innovatieve draadloze afstandsbediening die via de ingebouwde LED's de actuele status weergeeft, onder andere: de LCD display met scroll mogelijkheid, de statusweergave door gesproken meldingen en de optie om de installatie via de proximity chipsleutel of de Ultivest draadloze cilinder gemakkelijk te activeren of te deactiveren. Bovendien is bediening mogelijk via een PIN-code Er kunnen maximaal 50 verschillende codes, proximity sleutels, afstandsbedieningen en noodzenders (met verschillende rechten) worden geprogrammeerd.
Bescherm wat u lief en duur is! De Ultivest biedt u en uw familie beveiligingsoplossingen op maat. En dat alles voor een prijs/kwaliteitsverhouding met veelzijdige flexibele oplossingen. Zo kunnen bijvoorbeeld 3 leefgebieden en 50 gebruikers, dankzij de drie onafhankelijke partities, gebruik maken van één Ultivest.


Mechanische en elektronsiche inbraakbescherming in 1! 

Zonder enige bescherming heeft de inbreker ongeveer twee a drie minuten nodig om een gebouw binnen te dringen. Aansluitend kan hij onbeperkt lang in uw woning ophouden, zonder dat de inbraak wordt bemerkt en dat u kunt reageren. De Ultivest is wereldwijd het enige alarmsysteem, die actief voor een inbraak beschermd. Naast de melders uit de alarmtechniek (magneetcontact, bewegingsmelder, glasbreukmelder, etc.) biedt de nieuwe draadloze Mechatronica van ABUS een efficiënte mechanische inbraakbescherming. Modernste draadloze technologie combineert efficiënte mechanische inbraakbescherming: De VdS gecertificeerde draadloze vensterbeveiliging heeft een massieve stalen sluiting met een drukweerstand van meer dan 1000 kg zodat de inbreker niet binnendringen kan. Tegelijkertijd - en nog voor de mechanische beveiliging maximaal belast is, geeft de Ultivest een alarm en de dader slaat op de vlucht. Zo word de inbreker al opgemerkt voor deze uberhaupt binnen is gekomen.
 

 

© 2018, Allround Secure.  Alle rechten voorbehouden.

 
 
Allround Secure