Allround-SecureSince 1984CCV Borg

ABUS Terxon

De alarmcentrale Terxon is de inbraakalarmcentrale voor
kleinere objecten in de uitvoering SX met 8 zones,
voor privéwoningen tot en met grotere complexen in de
uitvoering MX met 32 alarmzones en voor zakelijke toepassingen en grotere complexen de LX uitvoering.
De Terxon is Uw ideale basis in de wereld van de bekabelde en hybride alarmtechniek en biedt hierdoor vele mogelijkheden om uw object te beveiligen. De Terxon serie heeft een stijlvol wit LCD bedieningspaneel  waarmee de installatie snel en gemakkelijk kan worden geprogrammeerd resp. geactiveerd en gedeactiveerd d.m.v. een eigen code en een chipsleutel.

Terxon SX.

Deze installatie heeft 8 vrij programmeerbare zones voor bekabelde melders beschikbaar. De 9e zone is de sabotagezone. Er kunnen uitsluitend NC melders worden aangesloten. Het soort bekabeling - NC of DEOL: sabotagecontact in serie of voor elke zone apart - kunt u zelf bepalen. Voor de signaalgever is op de printplaat een eigen sabotagezone gereserveerd. Op de printplaat bevinden zich ook 3 schakeluitgangen met een schakelvermogen van max. 500 mA die aan een bepaalde gebeurtenis (alarm, brand, overval) kunnen worden toegewezen. Indien gewenst kan de Terxon SX worden uitgebreid met een relaisprint (8 relais met een schakelvermogen van1 A). De SX is met 3 bediendelen uitbreidbaar.

Terxon Systeem

Terxon MX.

De Terxon MX kan worden uitgebreid tot 32 zones en tot een hybride installatie. Op het moederbord van de Terxon MX zijn 1  transistoruitgang en 2 relaisschakeluitgangen aanwezig die bij bepaalde gebeurtenissen (alarm, brand, overval) kunnen worden  geactiveerd. Indien gewenst kan een extra relaisprint met 8 uitgangen in de Terxon MX worden ingebouwd. Bij de levering is een stijlvol wit LCD bedieningspaneel inbegrepen waarmee de installatie snel en gemakkelijk kan worden geprogrammeerd resp. geactiveerd en gedeactiveerd. Er kunnen nog 3 verdere bedieningspanelen worden aangesloten.
Aansluiten gebeurt met een buskabel. De installatie kan ook via de PC worden geprogrammeerd. De Terxon MX kan als apart systeem of als gepartitioneerd systeem worden geconfigureerd. De installatie is voorzien van een analoog kiestoestel (AWUG).

 

© 2018, Allround Secure.  Alle rechten voorbehouden.

 
 
Allround Secure