Allround-SecureSince 1984CCV Borg

Woonhuisbeveiliging

Allround Secure biedt U een aantal alarmsystemen welke voorzien zijn van de nieuwste technologie voor de optimale beveiliging van Uw bedrijfsruimte, winkel, kantoor en of magazijn.

Tevens kunt U de keuze maken voor een systeem met of zonder meldkamer opvolging, kiest U voor een systeem met meldkamer opvolging (PAC) dan heeft Uw systeem 24 uur per dag verbinding met de meldkamer en U krijgt altijd de juiste alarmopvolging afhankelijk van het type alarm (inbraak, brand, sabotage of paniek alarm).

Onze meldkamer heeft uitgebreide ervaring in het interpreteren van de diverse alarmmeldingen, en zal na een melding eerst telefonisch contact met U zoeken volgens het actieplan wat samen met U is opgesteld. Indien nodig zal de meldkamer een professionele surveillant en/of politie naar Uw bedrijf laten komen.

Kiest U voor een systeem zonder meldkamer opvolging kunt U zelf beslissen op welke manier en bij wie de meldingen van het systeem binnenkomen, afhankelijk van het gekozen systeem krijgt U de alarmmeldingen binnen per telefoon, sms berichten of per e-mail.

Al onze systemen hebben iets gemeen: ze zijn eenvoudig in gebruik, en dus gebruiksvriendelijk voor U en Uw medewerkers.

Wilt u weten hoe U veiliger kunt ondernemen? vraag dan vandaag nog een offerte aan en wij komen graag vrijblijvend bij U voor een beveiligingsplan, en U ons beveiligingssysteem te demonstreren en eventueel uitleg te geven over de diensten behorend bij de aansluiting op de meldkamer.

 

© 2018, Allround Secure.  Alle rechten voorbehouden.

 
 
Allround Secure