Allround-SecureSince 1984CCV Borg

Woonhuisbeveiliging

Allround Secure biedt U meer dan alleen een intelligent woonhuis alarm dat indien gewenst is verbonden met een alarmcentrale. Het is een complete, en gebruiksvriendelijke oplossing die ervoor zorgt dat alle gezinsleden zich veiliger voelen.

Het alarmsysteem wordt geïnstalleerd door onze beveiligingsinstallateurs, die U tijdens de installatie zo goed mogelijk op de hoogte stellen van de functies en de optimale werking voor Uw woning.

Al onze systemen hebben iets gemeen:
ze zijn eenvoudig in gebruik. Om uw systeem te activeren of uit te schakelen, volstaat het om uw alarmsleutel voor het bedieningspaneel te houden, of doormiddel van een afstandsbediening, U kunt Uw systeem natuurlijk ook altijd bedienen door middel van een gebruikerscode.

Onze meldkamer heeft uitgebreide ervaring in het interpreteren van de diverse alarmmeldingen. Afhankelijk van het type alarm (inbraak, sabotage of paniek alarm), zal de meldkamer eerst telefonisch contact met u zoeken volgens het actieplan wat samen met u is opgesteld.

Wilt u weten hoe u veiliger kunt wonen? Vraag dan vandaag nog een offerte aan en wij komen graag vrijblijvend bij U voor een beveiligingsplan om U ons woonhuisbeveiligingssysteem te demonstreren en uitleg te geven om Uw woning zo goed mogelijk te beschermen tegen ongenode gasten.

 

 

© 2018, Allround Secure.  Alle rechten voorbehouden.

 
 
Allround Secure