Allround-SecureSince 1984CCV Borg

Camerasysteem

Camerasysteem

Bent u voor uw woning of bedrijf op zoek naar een camerasysteem? Dan bent u bij Allround Secure aan het juiste adres.

Preventieve werking en gevoel voor veiligheid

Door uw pand te beveiligen met een camerasysteem, worden ongewenste bezoekers afgeschrikt. De camera’s hebben een preventieve werking. Het vergroot uw gevoel voor veiligheid dat u altijd kunt zien wat er rondom uw woning of bedrijfspand gebeurt. En er kan altijd iemand mee kijken waardoor u er niet alleen voor staat.

  Onze merken

Bij Allround Secure werken we met verschillende kwaliteitsmerken zoals:

  • ABUS
  • Bosch
  • Samsung
  • Siemens

  Welk systeem is voor mij het meest geschikt?

Welk systeem voor u het meest geschikt is, is afhankelijk van uw locatie en uw wensen. Hoe is uw woning of bedrijf gelegen? Zijn er plekken waar u extra goed zicht op wilt hebben? En wilt u de beelden ook registreren zodat ze later teruggekeken kunnen worden? Wilt u ze online kunnen bekijken zodat dit ook mogelijk is vanaf een andere locatie? Al deze vragen zijn belangrijk voor een keuze voor een camerasysteem. Of het nu gaat om woonhuisbeveiliging of het beveiligen van een bedrijfspand, bij Allround Secure zorgen wij voor het beste systeem voor uw situatie.

   Camera’s toevoegen aan uw bestaande alarmsysteem

Het is bij Allround Secure ook mogelijk om camera’s toe te voegen aan een bestaande alarminstallatie. Heeft u al een alarmsysteem maar wilt u toch liever een systeem met camera’s? Dan hoeft u bij ons geen compleet nieuw systeem aan te schaffen. Wij koppelen nieuwe camera’s aan uw eigen systeem. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

 

© 2018, Allround Secure.  Alle rechten voorbehouden.

 
 
Uw pand beveiligen met een camerasysteem? Allround Secure! Beveilig uw pand met een camerasysteem van Allround Secure. Voorkom ongewenst bezoek en zorg voor beveiliging. camerasysteem