Allround-SecureSince 1984CCV Borg

Alarmsysteem met camera

Alarmsysteem met camera

Steeds meer bedrijven en particulieren krijgen te maken met vandalisme, inbraak of zelfs overvallen. Een alarmsysteem met camera kan uw gevoel van veiligheid vergroten.

Tweeledige werking van onze systemen

De werking van een alarmsysteem met camera is tweeledig. Allereerst heeft het systeem een preventieve werking. Ongewenste bezoekers worden afgeschrikt en zullen uw bedrijf of woning sneller links laten liggen als deze zichtbaar beveiligd is. En mocht er wel iets gebeuren bij uw pand dan kunnen de daders sneller opgespoord worden door de beelden die opgenomen zijn door het camerasysteem.

  Gerenommeerde kwaliteitsmerken

Bij Allround Secure kunt u terecht voor uw alarmsysteem met camera. Om de kwaliteit van onze systemen te kunnen waarborgen, leveren wij alleen gerenommeerde kwaliteitsmerken zoals ABUS, Bosch, Samsung en Siemens. Wij adviseren u graag over welk systeem het beste bij uw situatie en uw wensen past. Wij bepalen vervolgens hoeveel camera’s u nodig heeft en waar deze het beste bevestigd kunnen worden. Wij komen dan ook altijd bij u langs om de situatie ter plekke te bekijken.

  Onze producten

U kunt bij Allround Secure terecht voor:

  • Inbraakbeveiliging
  • Camerabewaking
  • Deurtelefonie
  • Toegangscontrole
  • Persoonsalarmering
  • Telecom

Al onze systemen worden bij u geïnstalleerd door onze ervaren installatiemonteurs. U krijgt duidelijke instructies voor het gebruik van de systemen.

  Meer informatie?

Wilt u meer informatie over onze systemen of wilt u een afspraak maken voor een vrijblijvend advies? Neem dan contact met ons op. Op de website vindt u de telefoonnummers van onze verkoopafdelingen voor de regio’s Rotterdam, Amsterdam, Den Haag en Hilversum.

 

© 2018, Allround Secure.  Alle rechten voorbehouden.

 
 
Voorkom ongewenst bezoek met een alarmsysteem met camera Een veiliger gevoel met een alarmsysteem met camera van Allround Secure. Voorkom ongewenste bezoekers met onze systemen alarmsysteem met camera